Actorul principal din ‘Fast and Furious’, mort în accident de maşină

Fast_Five_banner_906101379dFanii seriei “Fast and Furious” sunt in stare de şoc după ce unul dintre actorii principali a murit pe 30 noiembrie, la numai 40 de ani, într-un accident de maşină. Paul Walker şi-a pierdut viaţa după ce autoturismul în care se afla a izbucnit în flăcări.

Iniţial moartea lui Paul Walker a fost considerată o glumă proastă făcută pe internet dar ulterior, membri ai staff-ului actorului au confirmat decesul starului de 40 de ani, scrie Libertatea.

Potrivit anunţului făcut pe contul de Facebook al actorului din “Fast and Furious”, Paul Walker se afla împreună cu un prieten în maşina acestuia, un Porsche, când şoferul a pierdut controlul autoturismului, care s-a izbit de un pom, iar apoi a fost cuprins de flăcări. Atât actorul, cât şi prietenul său au murit în oribilul accident de maşină, care a avut loc în Los Angeles, SUA.

imagesPaul William Walker (n. 12 Septembrie, 1973 – m. 30 Noiembrie, 2013)

A luat contact de mic copil cu lumea modei si cu actoria, aparand in diferite show-uri TV, ca Charles in Charge, Diff’rent Strokes si Who’s the Boss. Filmul sau de debut este Monster in the Closet, un horror din 1986. A fost distribuit si in serialul The Young and the Restless. Acesta a fost urmat de roluri in Tammy and the T-Rex, unde juca de asemenea o necunoscuta, Denise Richards. In 1998, dupa ce a jucat in Meet the Deedles, a obtinut un rol secundar in apreciatul Pleasantville, in regia lui Reese Witherspoon. Succesul pe ecran a continuat cu aparitia in filmele She’s All That si Varsity Blues. In 2001, Walker a avut un rol principal in filmul The Fast and the Furious.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO