Adio, Eurovision 2014? Dan Manoliu s-a dat de gol ca Romania nu mai participa anul viitor

Eurovision_Song_Contest_2014Veste ingrozitoare pentru impatimitii Eurovision! Desi multi si-au facut, deja, piese pentru preselectie, CANCAN.ro arunca informatia-bomba: exista sanse reale ca Romania sa nu mai participe, in 2014.

Zvonul este chiar de Manoliu, seful delegatiei.

Cu rezultate mai bune sau mai putin bune, Eurovisionul este o traditie, in Romania! Si, chiar daca acest concurs a dat nastere multor pareri, speculatii, scandaluri sau nemultumiri, multi solisti s-au inghesuit, in fiecare an, la preselectie. Si chiar multi dintre cei consacrati, cum ar fi Mihai Traistariu, Luminita Anghel sau trupa Mandinga.

Dar iata ca, acum, cand cantaretii care aspira la un loc pe scena Eurovision sunt in toiul pregatirilor, pentru preselectie, CANCAN.ro aduce informatia potrivit careia e posibil ca Romania sa se retraga din competitie, anul viitor. Iar zvonul a fost aruncat pe piata, intr-un moment de sinceritate, chiar de catre Dan Manoliu, seful delegatiei Romaniei, din ultimii ani. Astfel, intrebat printr-un mesaj, pe contul de Facebook, probabil de catre un cantaret, despre participarea noastra, raspunsul lui a venit sec, dar sincer: “Se pare ca nu, din pacate!”.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO