Adrian Cristea despre Victor Slav:”Este un bărbat naiv!”

cristea-ii-daLa săptămâni bune după escapada de la Paris alături de soția lui Victor Slav, Adrian Cristea a ales Antena 1 să vorbească despre relația extraconjucală cu Bianca Drăgușanu. Fotbalistul fără echipă a încasat însă o adevărată primă de calificare de la trustul Intact.

Chiar dacă momentan nu are o echipă la care să activeze, Adrian Cristea face bani și din piatră seacă. Amantul Biancăi Drăgușanu a negociat la sânge prima apariție publică după escapada din ianuarie de la Paris cu Bianca Drăgușanu.

“Adrian Cristea a cerut 8.000 de euro să apară la Acces Direct și i s-a oferit”, a declarat o sursă din Antena 1. Aceeași sursă a declarat: “El a cerut 14.000 de euro ca să apară și seara la emisiunea ‘Un show păcătos’ dar nu i s-a oferit această sumă”.

Prezent în platoul emisiunii moderate de Simona Gherghe, Adrian Cristea a povestit cu lux de amănunte că s-a văzut des cu Bianca în timpul mariajului acesteia cu Victor Slav. “Ne-am întâlnit de mai multe ori în apartamentul meu din București. Cred că și Victor știa acest lucru”, a spus fotbalistul.

Fotbalistul a povestit ca roscata ii facea vizite in apartament si ca nu l-a iubit niciodata pe Victor. In plus, prezentatorul meteo ar fi urmarit-o tot timpul pe sotia sa si ca a si bruscat-o de cateva ori.

“Bianca imi spunea sa nu o mai caut din cauza lui Victor, dar a doua zi tot ea ma suna. Inca mai avea sentimente pentru mine, nu e un secret acest lucru. Televiziunea era interesata de o nunta, nu conta cum se simt ei, daca sunt fericiti. Inainte de nunta m-a sunat sa imi spuna ca vrea sa renunte, sa fuga, ca nu vrea sa faca asta. Bianca nu a avut puterea sa recunoasca, pacat. Tot aici se ajungea chiar daca nu mergea cu mine la Paris. Nu a simtit dragostea adevarata pentru Victor. Contractul a fost un moment decisiv, s-a semnat cu doua luni inainte de nunta. Nu mai avea ce face. Probabil trebuia sa semneze sume mari daca renunta, Victor probabil era dat afara”, a spus Cristea.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO