ADRIAN CRISTEA ȘI BIANCA DRĂGUȘANU S-AU SĂRUTAT DIN NOU

bianca-dragusanu-si-adrian-cristea-ndash-prima-poza-oficiala-impreuna-foto_3Un prieten de-al lui Adrian Cristea și tatăl copilului pe care Bianca și Prințul l-au botezat acum un an a făcut dezvăluiri uluitoare la emisiunea ”Wowbiz”. El a declarat faptul că în timpul întâlnirii de duminică, atunci când cei doi au trebuit să pună la punct detalii legate de tăierea moțului băiețelului, Bianca și Adrian s-au sărutat.

Întâlnirea din acest weekend dintre Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea a încins spiritele în ambele tabere. Pe de o parte Bianca susține că i-a fost întinsă o capcană, pe de altă parte prietenii lui Adrian Cristea neagă acest lucru și susțin că Bianca și Prințul încă se iubesc și chiar că și-au demonstrat prin diferite gesturi acest lucru.

De altfel, Cezar, tatăl micuțului botezat de Cristea și de Bianca a declarat la emisiunea ”Wowbiz” că roșcata s-ar fi sărutat cu fotbalistul chiar la el în casă. Amicul sportivului merge până într-acolo și susține că aceștia s-au mângâia și s-au ținut în brațe, declarând că încă se iubesc.

”S-au pupat la mine în casă. Soția mea a încercat să-i împace, pentru că se iubesc atât de mult. Eu sunt prietenul lui Adi. Eu cred că se vor împăca, pentru că se iubesc. Bianca i-a făcut scandal lui Adi că s-a culcat cu altă vedetă. Duminică s-au mângâiat, s-au ținut în brațe și s-au sărutat”, a declarat Cezar la emisiunea ”Wowbiz”, de la Kanal D.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO