Advicii, solistul ce a lansat megahit-ul “Wake me up”, va cânta la Bucureşti

AVICIIDupă ce a cucerit clasamentele internaţionale cu hit-ul “Wake me up”, Advicii vine pentru prima dată în România, pe 2 mai 2014.

Evenimentul va avea loc la Pavilionul Central Romexpo din București, concertul făcând parte din turneul de promovare a albumului său de debut, intitulat “True”.

“Pentru o experienţă de neuitat am hotărât să realizăm în cadrul evenimentului un show nemaivăzut de efecte şi lumini. În plus participanţii VIP vor avea parte de o intrare separată şi de o zonă special amenajată, iar rezervarea VIP se va face doar telefonic. Pentru prima dată în cadrul unui eveniment de o astfel de amploare clienţii VIP vor beneficia de servire exclusivă la masă. Vă promitem un concert incendiar ce se va sfârşi în zori, la orele 03:00 dimineaţa”, a declarat organizatorii,  MEI Concerts Entertainment.

Biletele pentru concertul Avicii de la București sunt disponibile în rețeaua bilete.ro. Prețurile acestora variază între 100 și 300 de lei, în funcție de poziția locurilor față de scenă.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO