Află cu cine îşi petrece Marcel Prodan timpul liber

alexandra_stan_0080.jpg_480_480_0_64000_0_1_0Impresarul Marcel Prodan, acuzat de cântăreaţa Alexandra Stan că a bătut-o şi a şantajat-o, evită să discute chiar şi cu apropiaţii lui despre cele întâmplate. În schimb, constănţeanul devine brusc interesat de dialog când vine vorba despre fiul său, Eddie, care iubeşte muzica de mic.

Odată declanşat scandalul cu Alexandra Stan, Marcel Prodan “a dispărut fără urmă”. A evitat orice fel de declaraţie, preferând să lase avocatul să-şi facă treaba.

Cum lucrurile s-au mai liniştit, constănţeanul a acceptat, în exclusivitate, să acorde un interviu ziarului Libertatea.

Însă ne-a avertizat din start: “Nu vreau să vorbesc despre povestea cu Alexandra cu absolut nimeni”.

În schimb, ne-a spus că, în această perioadă tulbure a vieţii lui, s-a dedicat fiului său, Eddie, în vârstă de trei ani şi opt luni: “E un figurant, face ce vrea din mine. E înnebunit după apă, îi place să se bălăcească”, ne-a spus Prodan.

Impresarul a avut însă şi câteva motive de îngrijorare, după ce puştiul a făcut febră 39, în urmă cu câteva zile: “Acum e mai bine. Doar mai tuşeşte şi a luat o pauză, nu mai intră în apă până nu se face bine. La început mă panicam când avea chiar şi o mică răceală, dar acum m-am obişnuit”.

Puştiului îi place muzica Marcel Prodan ne-a mai dezvăluit că băieţelului său îi place muzica şi-l că-l aduce destul de des la studio, unde are chitara lui.

Cu toate acestea, impresarul nu se gândeşte să-şi facă fiul vedetă, după modelul “Cleopatra Stratan”.

“Îi place muzica, dar nu vreau să-l împing eu spre asta. Dacă o să vrea el să cânte, o să o facă, eu o să-l sprijin”, a adăugat constănţeanul.10-1_23_98349f0380

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO