Alex Velea despre Iulia Albu “O zdreanţă fashionistă care o suge în batistă”

iulia-albuDe-a lungul timpului, Iulia Albu a criticat multe vedete, dar nici una nu a a ripostat dur la aprecierile făcute de cunoscutul fashion-editor.

Fosta soţie a designerului Mihai Albu şi-a găsit, însă, naşul. Enervat că Iulia a spus despre el că poartă lanţ de manelist, cântăreţul şi-a ieşit din pepeni şi a făcut-o cu ou şi cu oţet.

Invitată la o emisiune tv, joi seară, Iulia Albu s-a luat de stilul vestimentar abordat de Alex Velea. Fosta doamnă Albu i-a dat artistului doar nota 3 pentru modul în care se îmbracă, făcând nişte remarce deloc măgulitoare.

Deşi a admis că unele elemente din ţinutele abordate de Velea îi plac, fashion-editorul a tăiat în carne vie atunci când a făcut referire la accesoriile de care cântăreţul nu se desparte. Iulia Albu a spus că Velea poartă lanţ de manelist.

Atât i-a trebuit cântăreţului ca să-şi iasă din fire! Deranjat de aprecierile făcute la adresa lui, Alex Velea a răbufnit şi i-a dat o replică neaşteptată celei care l-a criticat. Solistul nu a folosit deloc cuvinte alese, ci dimpotrivă. El a numit-o pe Iulia Albu “zdreanţă fashionistă” şi a făcut aluzii sexuale la adresa acesteia.

“Bătaie de joc cu găina la cap. Iulia Labu, zdreanţă fashionistă care o suge în batistă. Eşti penală. Ai strâmbat oglinda. Vezi că noaptea umblă poliţia şi te ia pe dubă, pocitanie mică!”, a scris  Velea pe Instagram. Lovitura de graţie a venit la finalul textului. Alex Velea nu i-a rămas dator Iuliei Albu şi i-a acordat şi el la rândul său o notă.

“De multe ori eşti mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la găină! Mare manelist”, a mai scris cântăreţul pe Instagram.

Iulia Albu a devenit una dintre cele mai antipatizate personaje din lumea mondenă după ce a început să comenteze fără menajamente ţinutele vedetelor. Sunt puţine care au scăpat de criticile ei aspre, iar în vizor s-au aflat, printre altele, şi Anda Adam, Laura Cosoi, Andreea Bănică, Adela Popescu sau Ruby.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO