Alina Sorescu a adus pe lume o fetiţă

alina-sorescualina-sorescuFosta vedetă de televiziune, solista Alina Sorescu a adus pe lume, azi dimineaţă, o fetiţă care va purta numele Elena Carolina. Soţul Alinei, Alexandru Ciucu, a plâns în momentul în care a anunţat venirea pe lume a fiicei sale.

Alina Sorescu se simte “foarte bine” după naştere, a declarat Alexandru Ciucu, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care a vorbit în faţa presei. El a explicat că nu a dorit să filmeze naşterea pentru că era un moment “foarte intim”.

“Nu am filmat pentru că mi s-a părut foarte mult, prea mult să filmez. Când a ieşit din burta mamei, primul lucru a început să plângă, să chirăie şi, deşi are doar 2,700 kg,  mi s-a părut foarte puternică. E mică, dar am simţit că are foţă. Şi doctorii au spus la fel, i-au dat nota 10”, a declarat designerul vestimetar Alexandru Ciucu.

El a precizat că micuţa va purta numele Elena Carolina, pentru că are “o muzicalitate” foarte mare.

“Dragii mei, va anunt cu bucurie ca astazi in zori s-a nascut fetita noastra, pe care o vom numi Elena-Carolina. A primit nota 10! Multumesc din suflet echipei medicale de la Spitalul Baneasa – Regina Maria! M-am simtit in siguranta in fiecare moment si imi revin incet-incet…. Va pup si ma bucur ca pot impartasi cu voi aceasta veste minunata!”, a fost mesajul postat la scurt timp după naştere pe Facebook chiar de proaspăta mămică.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO