Andreea Bălan i-a fost colegă de apartament lui Keo, nu iubită!

andreea balan moneyKeo si Andreea Balan in Garajul Europa FMCei doi au locuit şi în trecut în camere separate iar vila lor are 2 apartamente.Ruptura anunţată de Andreea Bălan şi Keo, după nouă ani în care şi-au asociat sentimentele şi imaginea, nu a mirat pe nimeni în jurul celor doi.

 

Un adevăr aproape neştiut este scos la iveală de apropiaţi ai celor doi: cât timp Andreea Bălan a louit în apartamentul lui Keo din Charles de Gaulle, cei doi au dormit mereu în camere separate!

 

Aşa că nu e de mirare cum de vila pe care au ridicat-o pe terenul lui Keo din Băneasa, a fost comandată încă din stadiul de de proiect drept un duplex, cu două apartamente cu intrări diferite. Proiect ce, parcă a ”anticipat” separarea celor doi încă din 2011.

 

Andreea Bălan (29 ani) declara că nu a avut niciodată motive de gelozie în relaţia sa cu Keo (35 ani), şi nici acesta n-a avut astfel de pretenţii de la ”vecina” sa de apartament.

 

Căci lunga şi discreta lor iubire (ce a înregistrat public doar un sărut, şi acela cerşit de fani, la un concert în Bucureşti, în 2012), nu a fost decât o asociere de imagine. Iubirea lor a apărut brusc, după ce Keo s-a lansat pe piaţa românească cu ”Azi vii, mâine pleci”. Asocierea lor sentimentală i-a ajutat enorm pe cei doi artişti, mai ales pe Keo. În ciuda zvăpăielii şi sexozităţii etalate de Andreea, aceasta s-a dovedit dintotdeauna o fată cuminte în adevăratul sens al cuvântului. Mai degrabă blonda a fost dornică de faimă şi popularitate decât de o iubire adevărată.  Motiv ştiut de Keo care nu a luat niciodată atitudine împotriva valurilor de zvonuri cum că Andreea este prea apropiată şi preocupată de partenerul său dans, Petrişor Ruge, singurul băiat din trupă şi nelipsit de la concertele sale. ”Niciodată Keo nu a fost gelos, educaţia nu-i permite”, a pus lucrurile la punct Andreea, solista care, în toate vacanţele din ultimii ani a plecat fără partenerul său.

Deşi n-au avut niciodată o relaţie aprinsă, cei doi au continuat să pozeze drept un cuplu potrivit.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO