Andreea Bănică sexy-graviduţă pe tocuri şi cu mini înainte să nască

Andreea Bănică uimește cu stilul ei vestimentar extrem de sexy pentru o graviduţă. Artista a postat o poză cu două zile înainte să nască, încălțată pe tocuri și cu fusta mini înainte să nască.

andreea-banica Andreea Bănică a născut marți dimineață, 16 noiembrie, un băiețel perfect sănătos, care a avut la naștere 2,900kg și 48 cm lungime.

Recent, Andreea a povestit pe blogul personal ce probleme a avut în ultimele luni. “M-am gândit să vă scriu astăzi gâteva gânduri despre experiența mea de femeie gravidă, viitoare mamă de băiat. Am fost binecuvântată cu un al doilea copil și numai un părinte înțelege ce sentimente mă încearcă acum.

Nu mai este mult până nasc și resimt greul din plin. Toată perioada a fost una dificilă, cu stări de rău, arsuri de stomac, dureri în piept și alte simptome specifice. Primele semne de la bebe le-am primit la 3 luni, când simțeam că mă „scărpina” în burtică. Ușor, scărpinatul s-a trasformat în lovituri de pumni și picioare și deja nu mai puteam să andreea-banicadorm pe burtă, cum obișnuiam. Am aflat că după a 16-a săptămână de sarcină nu e bine să dormi nici pe spate, pentru că toată greutatea uterului va pune presiune pe coloana vertebrală, intestine și pe vasele principale de sânge și astfel pot apărea o serie de probleme precum: reducerea debitului cardiac, hipertensiune, privarea de oxigen și multe altele. Deci? Am ajuns să dorm pe părți, dar nici așa nu s-a dovedit a fi prea bine, pentru că la un moment dat au început să cedeze din cauza greutății și să îmi provoace dureri.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2016 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO