Andreea Raicu l-a părăsit pe Horia Tecău

Andreea-Raicu-si-Horia-TecauDoar un an, atât a durat relaţia vedetei tv cu celebrul tenisman.

Zilele acestea ar fi sărbătorit un an de relaţie. În loc să ciocnească un pahar de şampanie în cinstea lor, Andreea Raicu şi Horia Tecău şi-au spus adio. Vedeta de la Prima TV a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, separarea şi a spus şi motivul: „provenim din lumi diferite”.

Anul trecut, în octombrie, Andreea Raicu (36 de ani) şi Horia Tecău (28 de ani) au apărut prima dată la braţ, semn că formează un cuplu oficial. În anul care s-a scurs de atunci, cei doi au petrecut împreună mai puţin de şase luni.

Turneele şi meciurile de tenis la care a participat l-au ţinut pe Horia departe de Andreea.

„Ochii care nu se văd se uită” e un proverb care s-a adeverit şi de această dată. În ultima vreme, cei doi n-au mai fost zăriţi împreună la evenimente mondene şi nici paparazzii nu i-au mai surprins. Vestea că ar fi separaţi a fost confirmată, pentru Click!, de apropiaţii sportivului. Iar Andreea Raicu a confirmat.Da, nu mai suntem împreună. Timpul ne-a demonstrat că provenim din lumi diferite”, a mărturisit ea, în exclusivitate pentru Click!

Apropiaţii vedetei de la Prima TV susţin că Andreea este fericită cu decizia luată. „I-a adus liniştea pe care, în ultimul timp, o pierduse. Acum poate reveni la proiectele pe care le abandonase pentru a călători ca să-l susţină pe Horia. Are multe lucruri de dezvoltat şi multe proiecte în derulare”, povesteşte o sursă din apropierea Andreei.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO