Andreei Marin însărcinată cu Tuncay Ozturk?

andreea marinSpeculaţia privind sarcinii Andreei Marin se devine încet, dar sigur o certitudine.

După ce “Zâna” şi-a surprins, ieri, prietenii virtuali cu o fotografie în care apar doi doi bebeluşi simpatici foc, însoţită de textul “Sometimes… Just being there is enough”(n.r .- Uneori, simpla prezenţă este suficienta), astăzi, a venit rândul soţul ei să facă un gest similar, scrie SpyNews.ro

Tinerelul turc Tuncay Ozturk a postat pe Facebook o fotografie prin care pare că le ţine lecţii viitoarelor mămici, despre poziţia corectă a pruncului în pântec.

S-au căsătorit înainte de Crăciun.Andreea şi Tuncay nu au făcut un secret din faptul că îşi doresc un copil împreună, dar cel mai nerăbdător pare proaspătul soţ al vedetei.”Visul meu este să fim o familie normală. Într-adevăr, îmi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoţi de la cele două surori ale mele. Nu doar eu, ci toată lumea aşteaptă acum un bebeluş de la noi. Dacă vom fi binecuvântaţi cu un copil, îl voi primi cu toată dragostea mea. Am un sentiment puternic că voi fi tată”, spunea recent fizioterapeutul.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au căsătorit pe 19 decembrie, la Brăneşti. o comuna aflată la 20 de kilometri de Capitală, la iesirea din Pantelimon.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO