Anna Lesko a născut un băieţel!

1389254119_83Solista Anna Lesko a nascut duminica, iar artista a devenit astfel mama pentru prima oara. Anna a adus pe lume un baietel, care a primit nota 10 la nastere.

Anna Lesko si iubitul ei, Adrian Nenita, au devenit astazi parinti pentru prima data. Iniţial artista a anunţat că va naşte la Chişinău însă artista s-a razgandit si a adus pe lume un baietel la maternitatea Polizu din Bucuresti. Anna Lesko a fost asistata la nastere de medicul ginecolog Gabriel Lemnete.

Baiatelul Annei Lesko a venit pe lume fara probleme, cantareste 3,2 kilograme si a primit nota 10 la nastere din partea medicului.

Anna Lesko s-a bucurat de o sarcina fara probleme. A concertat până  curand, acoperindu-si pantecul chiar si in ultimul trimestru de sarcina, ingrijorandu-i pe cei mai precauti din fire.

„Chiar daca sunt in luna a saptea, ma simt excelent, pofte nu am avut deloc. In ceea ce priveste alimentatia, eu in general mananc sanatos. Alimentatia trebuie sa cuprinda alimente sanatoase, din toate grupele alimentare: fructe, legume, cereale, carne, lactate si un plus de vitamine. Sport fac in continuare, insa ma mentin in forma si cu ajutorul repetitiilor, concertelor, sunt foarte activa”, a declarat cu ceva timp în urmă solista.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO