Antena Group renunţă la GSP TV şi lansează ZU TV

zu-tvAntena Group anunţă lansarea, în prima parte a anului, a postului ZU TV!

Noul post de  televiziune va da o nouă dimensiune fenomenului ZU, aducând pentru prima dată pe o platformă integrată o experienţă unică: ştiri şi informaţii cu care rezonează publicul tânăr, lifestyle, muzică, cele mai tari vedete ale momentului şi ZU-per evenimente!

Încă de la debutul din 2009, Radio ZU este lider absolut în Bucureşti.Postul radio este ascultat de 1.615.400 români în fiecare zi, la nivel naţional, şi are peste 1.300.000 de fani pe pagina de Facebook. Aproximativ 600.000 de vizitatori unici accesează lunar site-ul ZU, iar evenimentele şi campaniile naţionale au strâns nenumărate premii pentru creativitate şi popularitate. În 2013, FORZA ZU a atras la Iaşi peste 100.000 de oameni, fiind unul dintre cele mai mari evenimente din România.

Postul TV va aduce noi şi inedite provocări pentru tineri, pregătite de cea mai veselă echipă de profesionişti, care se va afla în permanentă comunicare cu publicul. Antena Group oferă astfel românilor şi partenerilor de business o platformă  interactivă, integrată, 360°, adaptată perfect preocupărilor şi nevoilor acestora.

Lansarea ZU TV face parte din noua strategie de dezvoltare a conţinutului Antena Group, în rezonanţă cu reacţia publicului şi dinamica pieţei. Primul pas în această direcţie a fost debutul platformei online Antena Play, cu 500.000 de conturi active în mai puţin de jumătate de an, urmată în decembrie de Antena Stars, televiziunea dedicată exclusiv celebrităţilor. Antena Stars este parte a unei entităţi de conţinut 360°, dublându-şi audienţa în prima lună de la lansare, comparativ cu anul trecut.

ZU TV se va lansa pe platformă GSP TV, iar actuala echipă a canalului va fi completată cu o redacţie şi o echipă de producţie performante.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO