Are balta pește, dar Bittman riscă să nu mai ajungă la ea! Cântărețul are probleme cu…drumul!

61360821Dan Bittman se lupta de doi ani cu autoritatile care l-au somat sa desfiinteze drumul pe care si l-a facut din Autostrada A2 catre balta sa de pescuit din judetul Calarasi.

Solistul formatiei Holograf a postat recent pe pagina sa de socializare un mesaj prin care isi exprima increderea in legatura cu acest lucru.

Mama artistului, care a fost proprietara de drept a terenului din judetul Calarasi, acolo unde se afla balta de pescuit, a fost somata de Compania de Drumuri sa demoleze calea de acces pe care o facuse de la autostrada pana la lac, insa femeia a atacat decizia la tribunal. Femeia a decedat intre timp, insa procesul a continuat.Dan Bittman spera ca va avea castig de cauza si ca drumul pe care si l-a facut din autostrada sa nu fie desfiintat, iar pana la o decizie definitiva se relaxeaza la pescuit. “Balta Sulimanu nu se preda!, a scris recent cantaretul pe pagina sa de Facebook, cel mai probabil facand referire la “razboiul” dus pentru pastrarea caii de acces catre lac.
Increzator ca va avea castig de cauza, artistul merge din cand in cand la balta din Calarasi , acolo unde se relaxeaza si pescuieste impreuna cu prietenii sai.Recent, Dan Bittman a aratat ca nu este doar un artist talentat, si ca se pricepe si la pescuit. Sau ca are noroc. El a postat pe Facebook poze cu un peste maricel pe care l-a prins in carlig, acelasi lucru facandu-l si Adrian Daminescu, bun prieten cu Bittman. La scurt timp, prietenii solistului de la Holograf au inceput sa comenteze pozele. Unii l-au felicitat pe Bittman pentru captura facuta, altii i-au spus ca se lauda cu ce au pescuit altii.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO