Astăzi, Antena 1 împlineşte 20 de ani

andreea balanAstăzi, Antena 1 împlineşte 20 de ani pe piaţa media românească şi pregăteşte un adevărat maraton al distracţiei cu show-uri speciale de dimineaţa până seara, cu momente memorabile, muzică live şi multă voie bună, aşa cum ne-a obişnuit până acum.

 

Unii dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului vor concerta live în Iaşi, Timişoara şi Bucureşti, pe parcursul întregii zile,  iar de la 20:00, emoţiile se îmbracă de gală şi muzica inundă scena la X Factor, într-o gală specială aniversară, încheiată cu un super recital Holograf.

În Bucureşti, Dan Capatos, dj-ul păcătos Silviu Andrei şi Pepe promit un super spectacol în capitala marii distracţii, dându-le întâlnire tuturor bucureştenilor în Afi Palace Controceni. Ii vor încânta cu un show de zile mari, marca Antena 1, unii dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, printre care şi Andreea Bălan, care e pregătită să îşi bată recordul absolut de costume schimbate la un concert. În doar 45 de minute, artista va schimba 10 costumaţii speciale de show.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO