Aura Urziceanu renunţă la cetăţenia română: “Românii sunt răi, urâţi şi laşi”

aura_urziceanu_81387400Aura Urziceanu a luat o decizie radicală. Sătulă de jignirile aduse la adresa ei, artista, care trăieşte în SUA, vrea să renunţe la cetăţenia română.

Decizia a venit după ce fostul ei impresar, Radu Muşetescu a acuzat-o că şi-a neglijat soţul, care se zbate între viaţă şi moarte. Cântăreaţa a răbufnit pe blogul personal şi a declarat că “românii sunt răi la suflet, invidioşi, urâţi, demenţi şi de o laşitate josnică”.

Aura Urziceanu a s-a dezlănţuit pe blogul personal: “După cinci ani de urâţenii, răutăţi şi aşa cum mi s-au înfăţişat românii în majoritate, nu-mi dau nici cea mai mică portiţă de a-i înţelege, admite… dimpotrivă! Sunt goi, fără conştiinţă, fără suflet, fără educaţie. Sunt 97-98% răi la suflet, invidioşi, urâţi, demenţi şi de o laşitate josnică! Sunt foarte periculoşi, că te aduc în stare să-i vânezi şi să-i împuşti! (…) Tocmai de aceea renunţ la cetăţenia română!”.

Aura Urziceanu s-a supărat prima dată atunci când s-a spus despre ea că ar fi de origine romă. La acea vreme mai mulţi colegi de generaţie au sărit în apărarea ei şi au reuşit să o liniştească. Acum, un alt scandal a umplut paharul. Radu Muşetescu, cel care i-a fost impresar mai bine de nouă ani, susţine că artista îşi neglijează complet soţul, care se zbate între viaţă şi moarte, potrivit agentiadepresamondena.ro

Această declaraţie a fost făcută la scurt timp după ce, fostul impresar a dezvăluit că Aura Urziceanu a fost obligată să ia droguri pe vremea când colabora cu celebrul Quincy Jones.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO