Avicii infirmă show-ul de la Bucureşti

aviciiShow-ul Avicii de la Bucureşti a fost infirmat de artist, pe pagina oficială de socializare. Artistul recomandă fanilor să nu-şi mai achiziţioneze bilete. Oricum, site-ul unde au fost puse în vânzare exclusiv biletele, bilete.ro, a şters evenimentul.

Concertul de la Bucureşti fusese trâmbiţat a avea loc pe 2 mai 2014, la Pavilionul Centrul al Complexului Romexpo.

“ATENŢIE ROMÂNIA! Am auzit că sunt zvonuri privind un show în luna Mai în Bucureşti. Din păcate, această informaţie e falsă şi nu am niciun show confirmat în acest moment. Îmi pare rău pentru toţi dintre voi care aţi crezut că este adevărat. Împrăştiaţi veste pentru a ne asigura că NIMENI nu cumpără bilete! Toate show-urile mele vor fi anunţate pe site ul personal”.

În urma anunţului publicat de către artist pe Facebook, organizatorii (MEI Concerts Entertainment) au scos afişul evenimentului de pe site. Contactaţi de echipa noastră, firma care se ocupă de promovarea şi relaţia cu presa pentru acest eveniment, RV Events, ne-a transmis că organizatorii se află în discuţii telefonice cu managementul artistului şi că în cursul zilei de mâine (23.01.2014) vor transmite un punct de vedere oficial.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO