Bălanca: «E Delia în stare să facă show ca mine?»

PicMonkey CollageScaunul de jurat de la «Te cunosc de undeva» le-a încăierat pe Andreea Bălan şi Delia Matache

Bătaie pe bani, faimă şi audienţă în showbiz, cu două mari soliste celebre în prim-plan.Andreea-Balan-Money-Love Schimbările din cel de-al cincilea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 le-a învrăjbit pe Andreea Bălan şi Delia Matache, prima fiind înlocuită la masa juraţilor de cea de-a doua.

Noua grilă a Antenei 1 a încins spiritele în lumea mondenă. Pentru că s-au făcut modificări în formatele mai multor emisiuni, în timp ce multe dintre vedete erau în vacanţele de iarnă, acestea s-au trezit fie promovate, fie puse pe liber. Este şi cazul Andreei Bălan, care a rămas fără scaunul de jurată de la „Te cunosc de undeva”, fiind înlocuită cu Delia Matache, jurată şi la „X Factor”.

„Ambele erau în vacanţă când s-au operat modificările acestea. Delia încă nu s-a întors, este în Asia, pe când Andreea a revenit recent din Caraibe”, ne-a povestit o sursă din Antena 1. Numai că la întoarcere, Andreea Bălan avea să afle o veste nu foarte plăcută pentru ea, solista descărcându-şi sufletul reporterilor Click!

„Am fost înlocuită în show-ul de la Antena 1 şi nu ştiu de ce. Am aflat că m-au înlocuit cu Delia. Ce să caute ea acolo? E Delia în stare să facă show ca mine? Nu a fost în stare să ridice audienţele la «X Factor» şi vrea să o facă acum? Eu m-am dus de plăcere, bani am luat doar cât primeam pentru un concert (n.r. 3.000 de euro pe emisiune). Sper să aflu şi eu motivele pentru care am fost înlocuită. Am destule oferte ca să revin cu un nou show de televiziune”, ne-a povestit Andreea, revoltată.

Contactată de Click!, Delia nu a vrut să comenteze afirmaţiile Andreei, mai ales că nu sunt foarte bune prietene. Miza de a fi jurat la „Te cunosc de undeva” este foarte mare printre artişti, pentru că onorariul nu e deloc de neglijat. În patru sezoane, cu 12 ediţii, Andreea Bălan a strâns aproximativ 144.000 de euro.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO