Bănică a recunoscut relația cu Lavinia

stefan banica jr.Ascuns sub o sapca, gluga si ochelari, Stefan Banica pleaca de acasa la volanul unui jeep, potrivit revistei Ciao!. Dupa un traseu intortocheat, cantaretul ajunge in zona Unirii.

Foarte aproape de blocul in care locuieste Lavinia. Acolo il asteapta cantareata, si ea la fel de camuflata.
Urca precauta in masina… nu langa sofer, ci pe bancheta din spate. Autoturismul urmeaza acelasi drum complicat pana acasa la Stefan Banica, unde intra direct in garaj.
Dupa patru ore, tot bine ascunsi sub multe accesorii, Stefan si Lavinia se intorc la locuinta brunetei.

Cat timp Richie isi ia portia de aer liber prin parculetul din apropiere, cei doi artisti merg agale tinandu-se de mana, la adapostul intunericului. Acesta este gestul prin care s-ar putea spune ca Banica si-a asumat relatia si sentimentele fata de Lavinia, inca inainte de a le declara public.

Plimbarea romantica se incheie dupa 20 de minute. La fel… si seara. Inainte sa plece, insa, Stefan Banica o conduce pe Lavinia pana la lift. El se intoarce acasa, ea- la singuratate.

Nu va mai fi cazul de acum inainte. Stefan Banica a confirmat astazi relatia cu Lavinia Parva.”Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pirva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!”, a declarat Banica agentiei MEDIAFAX.

Iubita lui, in schimb, a fost mai rezervata: “Nu comentez in niciun fel, atata tot, nu dau interviuri pe strada. Si vedeti ca va musca catelul daca sunteti rai.”Andreea Marin a fost ceva mai vorbareata atunci cand a vazut coperta revistei Ciao!: fostul ei sot alaturi de femeia cu care s-a zvonit ca ar mai fi avut o aventura si pe vremea cand inca aveau o casnicie.

Reporter: Aici este fostul tau sot impreuna cu Lavinia Pirva…
Andreea Marin: Ai spus bine “fostul”, deci nu ma mai intereseaza! Fiecare isi vede de drumul sau si fiecare are ce merita de fapt. Pe mine ma intereseaza sa nu am o relatie pe care sa o ascund si de care sa-mi fie rusine in fata copilului meu.

Presa a scris ca Lavinia Parva ar fi motivul divortului dintre sotii Banica. Primele detalii privind o eventuala relatie intre cei doi au aparut in septembrie 2011. Ziarele au scris atunci ca, pe cand Andreea Marin era plecata din tara, Lavinia i-ar fi facut o vizita de trei ore lui Stefan Banica, in apartamentul lui din Dorobanti. Cantareata a catalogat informatia drept “o fabulatie totala”.

“S-a exagerat, ma deranjeaza pentru ca sufera familia mea”, spunea Lavinia.

Despre infidelitatea lui Stefan Banica s-au scris insa multe. S-a zvonit ca artistul ar fi inselat-o pe Andreea si cu Adriana Nicolae. Multa vreme s-a vehiculat chiar ca Banica ar fi lasat-o insarcinata. Andreea Marin si-a cautat singura raspunsul, in momentul in care, fara sa se astepte a dat nas in nas cu Adriana, in cadrul unui eveniment monden si a luat-o la intrebari.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO