Bănica Jr., relație clandestină cu Lavinia Pîrva, ex Spicey

61382769S-au iubit, s-au sustinut in momentele de cumpana, si au fost cateva, au trecut peste tensiuni si… presiuni, dar, la inceputul anului au luat-o de drumuri separate.

Andreea Marin si-a regasit linistea in bratele unui turc, iar Stefan Banica in unele deja testate…

In 2011, presa vuia: Stefan Banica o inseala pe Andreea Marin! Cu cine? Cu Lavinia Pirva, o cantareata care dupa ce a devenit cunoscuta alaturi de o alta, cantandu-si in tandem teama de a dormi singurele, si-a incercat norocul solo… La momentul 0, toti cei implicati au facut eforturi evidente sa dezminta amantlacul si insasi Zana a luptat sa stinga scandalul declarandu-si aprecierea fata de rivala.Prima marti a acestei toamne insa, cu toate cele trei ceasuri ale ei, a adus o situatie care o rastoarna de-a dreptul pe anterioara. In numarul care a aparut astazi pe piata, revista Ciao! dezvaluie toate detaliile unui amor clandestin ce-I are ca protagonist, din nou, pe celebrul si, de data asta, burlacul, Stefan Banica Jr. si pe Lavinia, cunoscuta sosie a Andreei Marin (asemanarile dintre cele doua au fost semnalate in repetate randuri cu diverse ocazii si in felurite show-uri TV).

Ipostaza in care cei doi amorezi au fost fotografiati este absolut inedita. Desi atat Stefan cat si Lavinia sunt oameni liberi, fara obligatii sentimentale, acestia isi transforma fiecare intalnire intr-o felie de viata extrema, rupta parca din filmele de actiune. De ce se ascund, doar ei stiu, insa o fac temeinic.Dovada sta, dupa cum spuneam, intalnirea din prima marti a acestei toamne, terminate tarziu, mult dupa miezul noptii. Privit prin obiectivul… obiectiv al aparatului foto, Banica pare extrem de precaut si isi alege cu grija drumul catre iubita. In jurul orei 21, la volanul bolidului sau, artistul se strecoara pe stradute laturalnice, care il duc de la el din zona Tei spre adresa Laviniei. Se opreste din cand in cand sa observe daca este urmarit si cand se pare ca e in siguranta merge mai departe. Insa ceea ce este cu adevarat interesant abia acum urmeaza sa se intample.

La fel de prudenta este si Lavinia care il asteapta in fata blocului, ascunsa dupa un copac. Oprirea masinii e scurta, sufiecinta insa pentru cantareata sa deschida portiere din spate si sa se arunce pe burta pe bancheta. Asa, pitita, bruneta petrece tot drumul catre casa lui Banica, unde se poate destinde. Si se destinde, se destinde, pret de cateva ore…In momentul in care a parasit fosta resedinta a sotilor Banica, evident, tot alaturi de artist, ceasul batuse deja de ora 2.
Mica lor aventura insa nu s-a incheiat aici, ci a a continuat cu episod si mai savuros, care risipeste orice dubiu asupra implicarii lor emotionale.

Cum si-au continuat Banica si Lavinia seara, ce strategii de camuflare au folosit si care a fost gestul facut in public care tradeaza mai mult decat o aventura vedeti in numarul aparut astazi pe piata al revistei Ciao!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO