Bianca Draguşanu, implicată într-un accident auto în Capitală!

downloadZiua de azi a fost una cu peripetii, pentru Bianca, roscata tragand o sperietura de zile mari. In urma cu putin timp, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier, in zona Aviatorilor, dar s-a inteles pe cale amiabila cu celalalt sofer.

Mereu pe drumuri, la intalniri de afaceri, evenimente si treburi personale, Bianca Dragusanu strabate zeci de kilometri zilnic, prin Bucuresti. Prin urmare, incidentele in traffic sunt, cumva inerente, mai ales la orele de varf, cand se circula haotic.

Si iata ca vedeta a fost implicata, azi dupa-amiaza, intr-un accident, insa, din fericire, atat ea, cat si celalalt sofer, n-au patit absolut nimic: “Nu-mi vine sa cred cat de repede se imparstie vestile. Eram la Aviatorilor, nici nu stiu exact sa spun a cui a fost vina. Pur si simplu cred ca nu am apreciat distanta si s-au zgariat masinile, una de cealalta. Dar e ceva foarta usor, ne-am inteles pe cale amiabila, cred ca nici la accidente usoare nu ne incadram.A fost foarte amabil domnul, am schimbat numerele de telefon si urmeaza sa vedem cum rezolvam. S-a dat jos sin masina si mi-a zis “Ia uite, prima data cand vad si eu o vedeta. Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat in contextul asta’. Bine ca nu s-a intamplat nimic grav”, a declarat Bianca, pentru CANCAN.ro.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO