BIANCA DRAGUSANU şi VICTOR SLAV, la DIVORŢ!

Bianca-si-Victor-SlavDupă exact o lună de la izbucnirea scandalului de infidelitate, în urma escapadei amoroase făcute de BIANCA DRAGUSANU cu fostul său iubit, fotbalistul ADRIAN CRISTEA, VICTOR SLAV şi  BIANCA DRAGUSANU divorţează. Cei doi au depus actele de divorţ la un notar din Bucureşti.

VICTOR SLAV nu pare să o fi putut ierta pe Bianca Dragusanu  pentru escapada sa la Paris alături de fostul său iubit, fotbalistul Cristea. Cei doi s-au prezentat, miercuri, la un notar din Bucureşti, unde au depus actele de divorţ.

DIVORT BIANCA DRAGUSANU VICTOR SLAV. “Viitoarea fosta sotie”, cum a numit-o VICTOR SLAV pe BIANCA DRAGUSANU, a fost dusa astazi de sot la notar, de mana, unde au pus parafa pe actul care va pune punct mariajului lor. Paparazzii Cancan.ro i-au surprins pe cei doi la iesirea din cabinet, la ora 15.47, mascandu-si supararea cu o pereche de ochelari.

DIVORT BIANCA DRAGUSANU VICTOR SLAV. Bianca a declarat, pentru sursa citata, ca spera ca nimeni sa nu o vada in cel mai dificil bianca-victormoment al vietii sale, motiv pentru care a creat o diversiune pentru a scapa de ochii curiosilor. Astfel, ea a schimbat masina de doua ori pana a ajunge la notar, ajutata si de prietenul lui Victor!

“Notarul ne-a spus ca avem la dispozitie 30 de zile ca sa ne razgandim”, a transmis Bianca Dragusanu.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO