Bianca şi Victor fac nunta gratis şi au garantat 10.00 0 € cadou!

bianca si victorDupă ce a negociat cu mai multe televiziuni, dar nu a primit suma dorită, Bianca Drăguşanu a semnat cu postul PRO TV pentru mediatizarea nunţii ei cu Victor Slav.

Se pare că celebrul trust va organiza gratis nunta roşcatei cu prezentatorul meteo şi, în plus, le va oferi celor doi, cu titlu de „dar de nuntă”, nu mai puţin de 10.000 de euro.

Au mai rămas şase zile până la ceea ce a fost numit evenimentul anului, adică nunta Biancăi Drăguşanu (31 de ani) cu Victor Slav (33 de ani). Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar emoţiile sunt în toi, atât pentru prezentatorul rubricii „Vremea”, de la PRO TV, cât şi pentru aleasa lui. Dacă manechinului i-a luat câteva luni pentru a se decide ce rochie va purta, ce pantofi va încălţa, dar şi cum să se coafeze şi în ce culoare să-şi vopsească podoaba capilară, se pare că în privinţa restaurantului unde va avea loc marea petrecere nu şi-a bătut deloc capul. Aşa că, o grijă în minus, o oră în plus pentru somnul de frumuseţe.Sarcina de a antama localul pentru nuntă a căzut în grija televiziunii cu care Drăguşanca şi Slav au bătut palma pentru a oferi imagini şi amănunte în exclusivitate, adică PRO TV. Surse din preajma celebrului cuplu ne-au mărturisit că în aceste luni roşcata a negociat cu mai multe trusturi, pentru a oferi drepturile de difuzare a imaginilor de la nuntă şi chiar s-a avântat să ceară sume exorbitante. „A solicitat, în primă fază, 100.000 de euro, apoi a scăzut la 70.000 sau 50.000 de euro, însă nici o televiziune nu i-a dat banii aceştia. Erau prea mulţi”, a povestit, pentru Click!, un apropiat al fostei asistente tv.

Când a văzut că nu primeşte suma dorită, Bianca a rămas la oferta făcută de trustul la care lucrează soţul ei, PRO TV. Aceştia i-ar fi oferit nunta gratis, plus 10.000 de euro, ca „dar de nuntă” pentru proaspeţii căsătoriţi. Astfel, după ce Bianca şi Victor au semnat contractul cu televiziunea pentru mediatizarea evenimentului, aceştia au ales meniul de nuntă şi decorurile din complexul de lux din Otopeni, „Ambasad’Or”, al omului de afaceri Nicuşor Stan. Astfel, la 29 septembrie, mai mulţi bodygurazi vor avea grijă să păzească locaţia pentru ca nu cumva vreun fotograf să surprindă imagini cu Bianca Drăguşanu mireasă înainte ca ele să fie difuzate de PRO TV. Mai mult, şi cununia religioasă a celor doi se va desfăşura tot în incinta „Ambasad’Or”.

Bianca Drăguşanu va avea berbecuţi la proţap

La nunta Biancăi Draguşanu şi a lui Victor Slav, care va avea loc duminică, cei 300 de invitaţi se vor delecta cu un meniu bogat, scrie Click!. “Vă pot dezvălui că va fi un meniu personalizat după cerințele viitorilor soți, vor avea un colț tradițional cu berbecuți la proțap și un meniu cu feluri de mâncare variate și exotice. Tortul va fi spectaculos!”, ne-a dezvăluit Nicușor Stan. Nici decorul nu va fi mai prejos, şi aici şi-au pus ideile în practică cele două vedete.

“În primul rând, în întreg complexul Ambasad’Or vor fi puse covoare roșii, flori naturale, iar aleile vor fi luminate cu lumânări albe. În piscină, vor pluti nuferi albi, iar la interior vor fi lumini subacvatice. Vor exista valeți pentru parcare și hostesse care îi vor conduce pe invitați la mese”, a conchis acesta.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO