Bijou: «Medicii mi-au găsit un chist pe creier»

bijouAbia a aşteptat vara, să poată sta mai mult alături de fiica ei, care locuieşte în Franţa, însă Bijou nu a reuşit să ajungă la aceasta.

În timp ce micuţa Susan (7 ani) a fost la mare şi s-a bucurat de vacanţă, cântăreaţa a fost obligată să rămână în România, din cauza unor probleme foarte mari de sănătate. Vedeta a fost diagnosticată cu un chist pe creier şi acum se află sub tratament medicamentos pentru zece zile.

„Mă durea foarte rău capul şi uneori simţeam că îmi amorţeşte. Am făcut o tomografie, iar medicii mi-au depistat un chist cât buricul degetului mic şi mi-au dat medicamentaţie pentru zece zile. Acum iau pastile şi fac injecţii, iar apoi mă voi duce la control. Dacă nu se retrage, mi-au spus că este posibil să mă opereze”, ne-a povestit Bijou.

Cântăreaţa crede că problemele de sănătate pe care le are acum se trag de la accidentul pe care l-a avut când avea doar opt ani. „O prietenă m-a împins în faţa maşinii. Am avut comoţie cerebrală şi am stat o lună în comă, pe aparate. Cred că tot ce se întâmplă acum e urmarea acelui accident”, a declarat artista, pentru Click!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO