Business Resort, Sea News și La mare pressing, 3 emisiuni estivale aduse de The Money Channel direct de pe litoral!

1040787_580108585374391_1193061617_oPostul tv The Money Channel aduce odata cu sezonul estival o serie de emisiuni transmise in direct de la malul marii, din Phoenicia Holiday Resort.

Fostii matinali Anda Negrus si Constantin Opris prezinta de la ora 18.00 la ora 20.00 ”Business Resort”, o emisiune tip magazin din care nu lipsesc artisti de renume, cele mai sofisticate preparate culinare si nici rubrici tematice prezentate de o parte din vedetele postului : Alexandra Stanescu – Summer Wellenss, Ioana Vasile – SeaEvents, Radu Dumitrache – Atractii turistice si Distractia pe plaja si Flori Stoian – Fashion Biz. Astfel, business-ul estival si distractia se completeaza perfect facand din ”Business Resort” punctul fierbinte al verii!

Urmeaza buletinul de stiri ”Sea News” cu Alex Ferariu de la ora 20.00, de luni pana vineri, un jurnal care aduce cele mai fierbinti stiri direct de pe litoral.

Mircea N Stoian face ”La mare pressing” de la ora 22.00 la ora 23.00. Realizatorul emisiunii de revista a presei s-a mutat la cel mai luxos hotel de pe litoral, pentru o analiza fierbinte a celor mai noi subiecte de presa. In plus, Mircea N. Stoian va avea in fiecare seara un invitat in emisiune.

Business Resort, Sea News și La mare pressing, 3 emisiuni estivale aduse de The Money Channel direct de pe litoral!

Money_Channel_logo2013

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO