Cabron despre vedetele din România: ”Nu-mi place,vedetele se pupă fără să se cunoască”

cabronCabron despre vedetele din România: ”Nu-mi place când se strâng toţi la petrecerile astea mondene şi se pupă fără să se cunoască”

 

Cabron a fost joi invitatul lui Mihai Găinuşă şi al lui Dezbrăcatu la matinalul Kiss FM, unde a cântat live pentru fani şi le-a dezvăluit că pregăteşte un nou album, pentru care pierde nopţile. Artistul a dezvăluit că nu sărbătoreşte Valentine’s Day şi că nu-i plac vedetele care, la petrecerile mondene, Ąse pupă fără să se cunoascăµ.

Găinuşă şi Dezbrăcatu au aflat mai întâi care este numele real al invitatului: Alexandru Minculescu.

Nu te mai întreb dacă eşti rudă cu Cristi Minculescu, că n-are rost. După podoaba capilară, sigur nu, a glumit realizatorul Kiss FM.

Dar poţi să spui că eşti baiatul lui din prima căsătorie. E mult mai interesant, a intervenit şi Dezbrăcatu.

Din prima mea căsătorie, a râs Cabron.

După ce a descoperit că numele Cabron înseamnă ‘ţap’ în limba spaniolă, Găinuşă s-a interesat în legătură cu pasiunea pentru muzică a invitatului.

Ce te-a apucat să te apuci de muzică?, a întrebat Mihai Găinuşă.

M-am apucat de mult, de când aveam păr mai mult şi negruµ, a declarat artistul la Kiss FM. El le-a spus fanilor că pregăteşte un nou album, intitulat ‘Dă-o tare’, la fel ca ultimul single al acestuia şi care va conţine 16 sau 17 piese.

Cabron a mai povestit la Kiss FM că nu este o persoană matinală: Mă culc de obicei pe la 6 şi mă trezesc pe la 4. Lucrez la albumul pe care urmează să-l scot şi mi-am făcut un obicei să lucrez noapteaµ. Pe album, oamenii pot găsi şi piese sociale, se pot regăsi acolo. Mi-am spus unele ofuri, dar este un album destul de uşor digerabil.

Artistul a afirmat că nu sărbătoreşte Valentine’s Day. E frumos să fii îndrăgostit, dar Valentine’s Day mi se pare prea din plastic, a spus el, adăugând că nu face cadouri de 14 februarie. Nevastă-mea o să se supere, dar asta e, a spus el.

 

Cabron i-a nominalizat şi pe artiştii autohtoni fără de care muzica românească n-ar putea merge mai departe: ĄSmiley, Moga, Connect-R… în general, artiştii care şi produc muzică. Cu ajutorul lor, cresc şi alţi artiştiµ.

 

Rapperul a mai dezvăluit la Kiss FM şi ce nu-i place la vedetele din România. ”Nu-mi place când se strâng toţi la petrecerile astea mondene şi se pupă fără să se cunoască”.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO