«Când consumam droguri, pierdeam la cazino, umblam prin cluburi, mă îmbătam»

salamFlorin Salam regretă că s-a apucat de droguri. Manelistul se consideră vindecat de această dependență și încearcă acum să le deschidă ochii și altora care au probleme asemănătoare.

Într-un interviu difuzat la Observatorul Antenei 1, Salam a spus că a căzut pradă tentației de a se droga după ce și-a pierdut soția.

“Mă doare în suflet, știu că am foarte mulți fani care mă încurajează, vreau să îmi văd copilașii bine. Un om care te iubește, te înțelege. Dar eu nu vreau să mă și aprobe. Spun doar atât: nu greșiți cum am greșit eu! Lumea tot vorbea și eu am ieșit cu treaba asta ca să nu mai greșească nimeni. Aruncați drogurile la gunoi!”, a spus Salam la Antena 1.

Povestirile manelistului despre perioada în care drogurile îi guvernau viața sunt absolute năucitoare. “Când consumam, pierdeam la cazino, umblam prin cluburi, mă îmbătam, stăteam cu o fată de vorbă. Eram în perioada greșelilor. Nu am consumat frecvent. Se întâmpla, eram supărat. Se întâmpla să îmi fie greu, îmi era dor de soția mea”, a explicat Salam, care susține că s-a lecuit definitiv de “praful alb”.

“Nu știu dacă mă linișteau. Mai bine mergeți la biserică, vorbiți cu părinții, plângeți în fața lor. Există oameni care nu pot să-și revină așa cum eu am făcut-o. Nu o să mă mai droghez niciodată. Am motive să nu mai fac asta. Mă așteaptă o viața frumoasă, am copii. Am făcut un spectacol antidrog. Oameni buni, nu faceți ce am facut eu cândva, oricât de supărați ați fi. Eu am clacat, am greșit. Azi, sunt bine. Am greșit o dată, am știut. Eu chiar pot să trăiesc o viață frumoasă chiar și fără soția mea. Sunt un artist iubit. Cel mai tare drog este când ești iubit de oameni”, a mai spus Florin Salam la Antena 1.

El a rememorat  perioada grea în care a fost nevoit să înfrunte cea mai mare dramă a vieții lui: moartea soției sale. “Când simțeam că clachez, plecam din țară. Am simțit că îmi pierd mințile când a murit soția mea. Pentru mine nu mai existau petreceri. Unii se distrau, erau cu soțiile, eu eram singur, fără soția mea. Atunci am greșit”, a adăugat cântărețul.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO