Cârcotașii au sărbătorit în stil mare 10 ani de Kiss FM

carcotasii Kiss fmCârcotașii au sărbătorit marți, 5 noiembrie, cu tort și confetti, zece ani de la prima emisie a Kiss FM, postul de radio numărul 1 din România.

 „Mulți ani trăiască!” a fost urarea care s-a auzit marți, de nenumărate ori în studioul Kiss FM. Cârcotașii au sărbătorit zece ani de Kiss FM și de Cronică în direct.

Și, pentru că timp de un deceniu au demonstrat constant că fac cel mai bun matinal la cel mai tare radio din România, Mihai Găinușă, Dezbrăcatu și Oana Paraschiv au primit un superb tort inscripționat cu sigla și sloganul Kiss FM, realizat de Stephany’s Cupcakes.

 „În zece ani am învățat numai lucruri frumoase. Am învățat să facem oamenii să râdă. Am învățat să nu iertăm prostia, minciuna și agresivitatea. Și am învățat multe de la ascultătorii noștri, cărora le mulțumim”, a declarat Cârcotașul Mihai Găinușă.

„Fiecare dimineață la Kiss FM devine o amintire frumoasă”, a mai adăugat Cârcotașul, în aplauzele colegilor și sub ploaia de confetti, care anunță mega-petrecerea prin care Kiss FM marchează un deceniu de programe radio adevărat în România.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO