Casting Miss România și Top Model România

bianca gavrilescu, miss romaniaFashionTV România îţi oferă şansa de a participa la evenimentele FashionTV: Bucharest Fashion Week, Miss România, Top Model România (1-6 decembrie 2013) sau FashionTV Winter Festival – Kitzbuhel (15-17 decembrie 2013).

Anunțul se adresează tinerelor fete, cu sau fără experienţă de model, cu vârste peste 13 ani şi care au o înălțime de peste 1.72 metri. Casting: în funcție de înfățișare.

Modalitatea de selecție

Înscrierea directă pe acest site prin intermediul formularului de AICI.

Interviul

Veți fi contactată prin email, sms și/sau telefon NUMAI dacă ați fost selectată într-un interval de maxim 10 zile de la depunerea candidaturii. În acest caz veți primi o confirmare pentru un interviu, unde vi se va completa o fișă de preselecție/casting și vi se vor face câteva fotografii. Preferabil să aveți o ținută casual și să nu fiți machiate. NU se percep nici un fel de taxe de selecție sau pregătire!

În cazul în care nu ați fost contactată în acest termen, înseamnă că nu corespundeți cu tipologiile pe care le căutam, dar vă sfătuim să reveniți după minim un an, având în vedere că este posibil ca înfățișarea dumneavoastră să se schimbe (mai ales la tinerii de 13-18 ani care sunt in proces de crestere).

Selecționarea modelelor se face pe baza unor criterii fizice, de fotogenie, dar și de personalitate, seriozitate și disponibilitate.

  • NU se percepe niciun fel de taxă de preselecție sau pregătire!
  • NU este necesar să aveți experiență în modeling sau să fii absolvit cursuri de modeling ca să puteți candida ca model!

Fotografiile trimise prin intermediul formularului vor fi prezentate pe site-ul www.fashiontvromania.com și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/fashiontvromania, motiv pentru care trebuie să fiți proprietarul de drept al acestora, pentru a nu fi încălcate drepturile de autor.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO