Cătălin Crișan își lansează fiica! Vor cânta împreună!

După ani în care nimeni n-a mai știut mai nimic, Cătălin Crișan, solistul riscă tot să-și revendice numele. Solistul care în ultimii ani și-a luat o pauză și a ascultat doar cum ”Vorbește marea”, este hotărât să revină în prim plan cu un spectacol mare, în toamnă, la Sala Palatului, și este hotărât să arunce în joc un as, fiica sa cea mare.

catalin-crisanEste vorba de Daria Cătălina Crișan care, ajunsă la 17 ani, este o frumoasă domnișoară, la fel de frumoasă ca mama sa, fosta soție a artistului, solista Lucia Bubulac. Părinții săi sunt extrem de fericiți deoarece le-a moștenit talentul, Daria fiind o talentată actriță dar și solistă. În urmă cu doi ani, domnișoara Crișan, elevă la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” a ajuns până în finala show-ului concurs de televiziune ”KIDsing” de la Kanal D dar a ratat trofeul. Experiența i-a fost de bun augur așa că, mobilizată, frumoasa solistă este pregătită să facă show alături de Cătălin Crișan, debutul urmând să aibă loc pe scena Sălii Palatului, pe 3 octombrie a.c. Alături de odorul solistului, îi vor mai fi aproape, în spectacol, Adrian Daminescu, Mirabela Dauer, Luminița Anghel, Mihai Trăistariu, acompaniați de o orchestră dirijată de Daniel Jinga.

Preferata tatălui său, Cătălin Crișan și-a distribut fiica și într-o piesă de teatru a cărei regie este semntă de solist, ”Profesorul de Franceză”. Cătălin Crișan a divorțat de Lucia Buculac, mama Dariei și a lui Raris Andrei în urmă cu opt ani. Artistul, în vârstă de 49 ani, mai are o fetiță, Lara Maria (4 ani) , dintr-o scurtă căsătorie .

daria-crisan

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO