Cătălin Maruţă după ce a aflat din presa că divorţează!

61497775Mai multe zvonuri despre divortul lui Catalin Maruta de Andra au aparut pe internet, lucru ce i-a atras atentia si prezentatorului emisiunii “La Maruta”. Enervat la culme, sotul Andrei a tinut sa clarifice lucrurile.

Inainte sa preluati, sa citati, sa credeti stirea falsa care a fost publicata astazi pe cateva site-uri, vreau sa fac niste precizari. Nu divortez. Nu am scris nicaieri ca divortez. Nimeni nu m-a sunat sa ma intrebe daca stirea este adevarata. De fapt, stirea are un titlu mincinos pentru a pacali cititorii cu buna stiinta: in textul asa-zisului articol este scris la final ca au preluat o declaratia de pe contul meu de Facebook, cont care nu imi apartine. Aceste stiri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presa. Asadar, buna dimineata! Sa ne trezim cu totii la realitate! Sa aveti o zi frumoasa! PS: daca va plac povestile SF, va recomand eu niste carti, daca vreti. Nu cititi aceste asa-zise “articole” pe site-uri de calitate indoielnica, nu merita”, a scris Catalin Maruta pe pagina lui de Facebook.

Au impreuna un baietel

Catalin Maruta si Andra sunt casatoriti de mai multi ani, ei avand impreuna un baietel pe nume David. Cei doi sunt considerati unul dintre cele mai stabile si frumoase cupluri celebre din Romania, scrie Cancan.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO