Ce ascunde Mădălina Ghenea? Gerard Butler a venit în România în mare secret

gheneaIn urma cu fix o luna, cand toata lumea ii stia despartiti, romanca Madalina Ghenea si starul international Gerard Butler au fost fotografiati in tandreturi pe strazile Romei.

In mai, vestea despartirii a picat ca un traznet in showbiz-ul international, iar in iunie pe 21, cei doi au oferit o noua mostra de iubire. Paparazzii italieni i-au fotografiat impreuna, indragostiti, batand strazile din Roma, imbratisati. De atunci, alte detalii legate de relatia lor nu au mai aparut.

Acum, la fix o luna de la episodul din Roma, lucrurile par sa fi evoluat considerabil. CANCAN.ro a aflat in exclusivitate ca Gerarg Butler a venit in Romania in mare taina si detine proba foto a acestui fapt. Starul international s-a imbarcat catre Bucuresti de la Londra, alegand o cursa a unei companii romanesti. Din informatiile noastre, a aterizat in Romania sambata, in jurul orei 13.30.

Intrucat nu face parte din vreo coproductie care se turneaza in tara noastra, singurul lucru care il leaga de acest loc ramane Madalina Ghenea. Se prea poate ca iubirea celor doi sa fi evoluat atat de mult incat Butler sa fi ajuns in punctual in care simte nevoia sa o ceara pe Madalina de la parinti. Una peste alta, probabilitatea sa fi venit sa-I cunoasca familia este uriasa.madalina_ghenea1_26373500_48148700
Singura informatie oficiala care ar putea, in aceeasi masura, sa reprezinte motivul vizitei lui Gerard Butler in Romania, ar putea fi nunta fratelui Madalinei Ghenea, la care actorul si-a anuntat la un moment dat intentia de a participa.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO