Ce bărbaţi i-au trecut prin pat Mădălinei Ghenea!

madalina ghenea barbatiMădălina Ghenea poate fi considerată o adevărată devoratoare de celebrităţi.

Prin patul frumoasei românce au trecut bărbaţi doriţi de toate femeile din lume, precum Leonardo Di Caprio, Gerard Butler, Adrien Brody, Jude Law sau Marco Borriello. Se pare că actorul Michael Fassebender a căzut şi el în mrejele fotomodelului şi este practic cea mai nouă cucerire a acesteia.

 La doar 23 de ani, Mădălina a devenit una dintre cele mai recunoscute românce, iar relaţia cu Leonaro DiCaprio a propulsat-o în topul vedetelor internaţionale.

Relaţia Mădălinei Ghenea cu Gerard Butler a ţinut primele pagini ale ziarelor din prima clipă. S-a speculat de nenumărate ori căî cei doi s-au despărţit, până când acest fapt a devenit şi realitate.

Fotbalistul Marco Boriello ar fi fost cel care a făcut-o pe Ghenea să uite de iubirea nebună pe care o simţea faţă de Butler. Românca a fost fotografiată în braţele lui Marco Boriello,de la Genoa, în discoteca „Il Plastic”, din Milano. Lucarelli susţine că ar fi văzut-o pe frumoasa româncă flirtând cu jucătorul italian, cunoscut pentru cuceririle sale printre care amintim fotomodelele Belen Rodriguez sau Nina Senicar. Mădălina Ghenea şi Marco Boriello au trăit o poveste de dragoste intensă în 2011.

Jude LawMădălina Ghenea a reapărut în atenţia presei, datorită peliculei “Dom Hemingway”, în care a filmat alături de Jude Law (40 de ani). Potrivit presei internaţionale, citata de Click!, între româncă şi britanic s-ar fi înfiripat o idilă, în 2012.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO