Cele mai bănoase nunţi ale vedetelor din ultimii ani

5407059-mediafax-foto-mihai-dascalescu-1Nunţile au devenit afaceri bănoase pentru vedetele noastre, multe dintre acestea au făcut averi frumoase datorită ajutorului ”la plic” primit cu ocazia petrecerii.

De departe, Elena Băsescu conduce în clasamentul nunţilor din high life-ul autohton ca fiind petrecerea cu cei mai generoşi invitaţi. Cei aproape 800 de invitaţi la nunta Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, toţi aleşi pe sprânceană, mulţi din topul celor mai bogaţi români, au lăsat tinerilor la început de drum peste un milion de euro, potrivit revistei Business Magazin.

Măritată în acestă vară, la patru ani de la cununia civilă, Celia a făpcut o petrecere de circa 100.000 euro, acasă, la Deva. Însă tot ea a recunoscută că nu a reusit sa recupereze ”investiţia”. ”Nu am iesit in plus, in niciun caz”, a declarat solista după nunta cu iubitul său australian Ardeli.

Unua din nunţile de ecou în lumea mondenă a fost cea dintre Pepe şi Raluca, eveniment ce a avut loc anul trecut. Cuplul a primit de la invitati in jur de 50.000 de euro, dar darul cel mare a venit din partea socrului mic, care le-a oferit tinerilor 120.000 de euro. În total circa 170.000 euro.

Anul trecut s-a măritat şi Delia Matache cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. Cei doi au avut parte de o petrecere spumoasă, la Buftea, la care au participat circa 500 de invitaţi. Petrecere cochetă unde mireasa a reununţat la rochia de mireasă pe care a dat 2000 euro ca să poată dansa. S-a simţit ca în club şi, în plus, s-a ales şi cu peste 150.000 euro din partea invitaţilor.

De o nuntă la fel de strălucitoare, reuşită şi profitabilă a avut parte cel mai prolific jucător de box român, Lucian Bute şi Elena (Palatul Cantacuzino, Buşteni). Petrecere la care a avut tot circa 500 de invitaţi şi cam tot 150.000 euro ”ajutor de căsnicie”.

Viorel şi Oana Lis s-au căsătorit în urmă cu doi ani de zile, petrecere ce s-a dovedit de bun augur. Căci, când au tras linie, peste cei 50.000 euro investiţi în eveniment-conform celor zise de miri, au mai câştigat 40.000 euro. Bani îndeajuns pentru luna de miere, celebrele ”păcănele” ori nevoile puriului mire şi al miricii sale.

În vara anului curent şi-a pus pirostriile Roberta Anastase, cu omul de afaceri Victor Farca după 15 ani de relaţie. O nu tă ce a mustit de lideri politici şi afacerişti, foarte profitabilă. Însă, despre acest fapt, cea care a condus Camera Deputaţilor nu a dorit să vorbească şi a promis că va trece tot profitul în ”declaraţia de avere”. ”Bebeluşa” Oana de la ”Cronica Cârcotaşilor” a purtat la nunta sa (eveniment ce a avut loc în luna iulie a.c.) nu una ci trei rochii de mireasă. Pe numele său Oana Ioniţă, frumoasa s-a căsătorit cu tenorul Florin Budnaru la Palatul Ghika, iar o parte din banii obţinuţi i-a investit într-o şcoală de dans.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO