“Champagne for Gypsies” cu Goran Bregovic şi Florin Salam la Bucureşti!

Goran-Bregovic-Florin-SalamGoran Bregovic şi Wedding and Funeral Orchestra revin în România cu un show special pe 6 martie 2014, alături de Florin Salam. Show-ul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti şi va promova cel mai recent album al artistului, “Champagne for Gypsies”.

Goran Bregovic este unul dintre artiştii cei mai cunoscuţi ai Balcanilor. Artistul are o carieră de 45 de ani în care cucerit cu muzica sa inimile iubitorilor culturii din această zonă şi a adus în atenţia lumii întregi frumuseţea artei şi tradiţiilor acesteia. De-a lungul timpului a compus pentru artişti ca Iggy Pop sau Cesaria Evora şi este “vinovat” pentru coloanele sonore ale filmelor Time of the Gypsies, Arizona Dream şi Underground.

“Champagne for Gypsies”, cel mai recent album al său a fost lansat în 2012 şi a fost extrem de bine primit de criticii genului. Acesta conţine colaborări cu Gipsy Kings, Eugene Hütz (Gogol Bordello) şi Florin Salam, evidenţiind încă o dată culoarea, energia şi emoţia muzicii marca Goran Bregovic.

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuţi reprezentaţi ai manelor din România. El nu este la prima apariţie alături de muzicieni consacraţi, în urmă cu 6 ani concertând alături de Paula Seling si Orchestra Simfonică Bucureşti în cadrul unui eveniment special. Momentul s-a dorit a fi o reconciliere între manele şi muzica pop, piesa intrepretată atunci, “Tu nu vezi” ridicând problema intoleranţei în societate.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO