Chanel – Colecţia Haute Couture primăvară/vară 2014

portret-bun-mobadaPrestigioasa casă de modă Chanel a prezentat în premieră colecţia haute couture primăvară/vară 2014 în cadrul festivalului Paris Fashion week. De data aceasta, Karl Lagerfeld ne surprinde cu o colecţie inspirată de arta modernă, fară a renunţa însă la elementele clasice specifice casei Chanel.

Karl Lagerfeld a pus în scenă un adevărat spectacol transformând locaţia Grand Palais într-un club de noapte futurist, întreaga atmosferă a prezentării având influenţe punk, rock , dar şi sportive.

Show-ul de pe malul Senei a fost un tribut pentru elementele de lux combinate cu încălţămintea sport subliniind faptul că, în ziua de azi, couture-ul poate fi tineresc, luxos şi versatil în acelaşi timp.

„Am dat hainelor scumpe, lucrate de mână, un stil – nu neapărat sportiv sau de stradă – ci un stil pe care să-l adopte oricine în viaţa de zi cu zi. Aduce moda în realitate”, afirmă Karl Lagerfeld.

Pentru noua colecţie au fost folosite peste 60 de creaţii vestimentare originale. Feminitatea este accentuată de rochiile taliate, confecţionate din materiale preţioase, brodate cu fir strălucitor, scrie One.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO