Connect-R a luat-o pe Misha pentru că Diana nu voia copii

5Connect-R este un bărbat care chiar ştie ce vrea de la viaţă. Artistul şi-a dorit cu orice preţ să se aşeze la casa lui şi să devină tătic. Ambele dorinţe i s-au împlinit deja, el căsătorindu-se miercuri cu iubita lui, Misha, care este însărcinată.

Deşi, în ultima vreme, s-a vehiculat că cei doi vor să-şi unească destinele, pe mulţi cunoscuţi ai cuplului evenimentul i-a luat prin surprindere. Mihaela Şotrocan, care cântă alături de DJ Sava şi este cunoscută sub numele de scenă Misha, şi Connect-R, alias Ştefan Mihalache, formează un cuplu de doar două luni.

Misha (22 de ani) şi Connect-R (31 de ani) au grăbit cununia civilă nu doar datorită faptului că blonda este însărcinată. Surse din preajma lor spun că artistul îşi dorea foarte mult o familie. De altfel, unul dintre motivele principale care au dus la destrămarea relaţiei sale cu Diana Georgescu, care i-a fost iubită patru ani, a fost acela că frumoasa brunetă nu-şi dorea o familie la momentul respectiv. Deşi erau logodiţi, ea nu s-a simţit pregătită pentru o căsnicie.

„Diana nu-i poartă ranchiună, nu are nimic cu el. Dacă şi-ar fi dorit să fie în locul Mishei, ar fi fost. Ea e genul de femeie care când vrea ceva, face”, ne-a spus aceeaşi sursă.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO