Connect-R i-a sărutat burtica soției pe scenă!

misha connect-rPentru prima oară de la căsătoria lor, Connect-R şi-a scos soţia în public şi a sărutat-o cu foc în aplauzele şi uralele a peste 15.000 oameni.

Prezent la Galaţi, unde a fost cap de afiş în cadrul turneului Mix Music Evo 2013, solistul, pe numele său Ştefan Mihalache (31 ani) a venit însoţit de viitoarea mamă a copilului său şi de familia acesteia. Misha, cea a cărei voce a răsunat întreaga vară prin succesul ”Tenerife”, şi-a arătat prima oară în public burtica de gravidă.

Discret şi atent, în spatele scenei Connect-R a protejat-o mai tot timpul pe Misha de privirile curioase. Îasă un moment dat, în timpul concertului său, nu a mai putut să cânte din cauza uralelor publicului, stârnit de organizatorului evenimentului, efervescentul Marius Gavrilă: ”Misha e gălăţeancă. S-o aducem pe scenă pe Misha”.

Mândrii de concitadina lor, mii de oameni i-au scandat asurzitor numele solistei, viitoarea mamă a copilului lui Connect-R. Misha, pe numele său Mihaela Sotrocan s-a lăsat convinsă să urce împreună cu soţul său şi, spre sadisfacţia asurzitoare a maselor, cei doi s-au sărutat. ”Însă cel mai frumos sărut posibil e acesta”, a continuat Connect-R şi a sărutat burtica soţiei sale. Gestul său i-a umplut de mândrie gălăţeni, care au blocat efectiv traficul în zona concertului.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO