Costel Busuioc a ajuns un anonim! S-a intors in Romania si face spectacol la caminul cultural!

61258925Dupa ce a devenit un fenomen in Spania, iar romanii i-au facut urale, in urma cu mai multi ani, soarta ziadarului-tenor a luat o intorsatura incredibila: chiar daca nu s-a lasat de cantat, Costel Busuioc nu mai are acelasi succes.

Viata lui “Pavarotti din Carpati” nu mai este atat de stralucitoare pe cat era acum cinci ani, cand a incasat 100.000 de euro dupa ce a castigat un concurs de muzica. A investit banii intr-un teren, si-a luat o masina, si s-a mutat cu familia, cu chirie, in Timisoara. Potrivit apropiatilor familiei, Costel Busuioc si-ar fi lasat nevasta si cei patru copii si ar fi inceput o noua relatie cu o femeie mult mai tanara, asta desi el a negat in nenumarate ori ca nu are nicio amanta, asa cum il arata cu degetul cunostintele lui.Mai mult, obisnuit sa aibe in fiecare an spectacole pe banda rulanta, la scena mare, ofertele nu mai sunt atat de multe ca anii trecuti pentru Costel Busuioc.

Practic, singura cerere de aceste sarbatori au ramas o invitatie la un spectacol caritabil, din Sarmisegetusa, care se desfasoara la un camin cultural, si un concert tinut intr-o biserica din Torino, destinata comunitatii de romani, scrie Cancan.ro

Costel Busuioc a devenit celebru dupa ce a castigat in 2008, in Spania, concursul Hijos de Babel.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO