Cristi Enache s-a despărțit de iubita sa după 12 ani de relație

cristi enacheCând toată lumea aştepta cu nerăbdare data nunţii, Cristi Enache (37 de ani), unul dintre cei mai discreţi şi râvniţi burlaci, s-a despărţit de Roxana (31 de ani).

De veste se poate bucura, cu siguranţă, Marian Ionescu, colegul de trupă al lui Cristi, care este ferm convins că ei nu formau o pereche potrivită, scrie Libertatea.

kangoo, şi Cristi păreau un cuplu foarte sudat şi trainic. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când timişoreanca a venit în Bucureşti şi s-a angajat ca reporter la canalul muzical MTV România. În tot acest timp, Cristi şi Roxana s-au ferit de orice fel de expunere publică, imaginea formaţiei Direcţia 5 fiind atent coordonată de Marian Ionescu.
Membrii trupei l-au pus la muncă

Deşi se pregăteau de nuntă, iată că, în urmă cu puţin timp, cei doi şi-au urat de bine şi au pornit-o pe drumuri separate. Revenirea lui Cristi în rândul burlacilor şarmanţi din showbiz nu este salutată doar de admiratoarele sale, ci şi de colegii săi din vestita formaţie.

Nu de alta, dar în momentele de tristeţe, Cristi Enache este un compozitor şi un textier mult mai inspirat. Membrii formaţiei Direcţia 5 nu i-au lăsat lui Cristi prea mult timp de suferinţă, căci l-au angrenat în înregistrarea albumului “Zâmbetul face minuni”, a cărui lansare va avea loc pe 30 octombrie, la Sala Palatului.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO