CRISTI MINCULESCU concertează din nou în România!

cristiFostul solist al trupei iris, Cristi Minculescu revine în România, alături de Nuţu Olteanu, pentru noi concerte.

Fondator al Iris-ului (alaturi de Emil Lechinteanu), compozitor al primelor succese ale grupului si chitarist solo in epoca de glorie absoluta din anii ’80, Nutu s-a stabilit in Suedia la inceputul anilor ’90, urmandu-si cariera de instrumentist, vocalist si profesor de muzica. Sporadic, a avut aparitii stralucite si pe scenele din Romania, de cele mai multe ori ca “guest musician” alaturi de alti fosti colegi de glorie – Holograf. Evident, undeva, in adancul sufletului sau, a trait cu nostalgia celor mai frumosi ani din cariera, petrecuti impreuna cu Cristi Minculescu. Asa ca a raspuns cu inima deschisa invitatiei primite, dovedind un entuziasm contaminant. Mai mult decat atat, i-a alaturat noului proiect si pe doi exceptionali muzicieni suedezi, cu care colaboreaza in mod constant de o buna bucata de timp: Anders Diephuis si Ken Sundberg.

Dupa cum se stie, in urma cu mai bine de un an, vocea care a dat marca inconfundabila a IRIS-ului, CRISTI MINCULESCU, a anuntat ca paraseste definitiv grupul alaturi de care a cunoscut consacrarea deplina. Mai mult decat atat, el s-a stabilit in Germania, la Regensburg, orasul unde a renascut.

S-a mutat acolo impreuna cu familia si a comunicat public in repetate randuri ca este vorba de o hotarare definitiva, dar ca el ramane deschis oricaror colaborari artistice si ca va reveni in Romania ori de cate ori va fi solicitat sa sustina concerte.

Concertele vor avea loc in urmatoarele orase:

 – 19 februarie – Campia Turzii – Palatul Cultural
–  20 februarie – Cluj – Casa Studentilor

–  21 februarie – Dej – Sala Sporturilor

–  22 februarie – Oradea – Queen’s Club

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO