Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel divorţează!

valentina-pelinel-si-cristian-boureanuCristian Boureanu şi Valentina Pelinel au depus actele de divorţ. Anunţul a fost făcut de politician, pe pagina personală de Facebook.

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au decis să pună punct căsniciei lor. Politicianul a anunţat, luni, pe pagina personală de Facebook, că el şi soţia sa au depus actele de divorţ.

“Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook. Astazi am depus actele de divorţ”, a scris Boureanu pe Facebook.

Politicianul a spus că decizia de a pune punct mariajului a fost luată de comun acord şi a ţinut să-i mulţumească Valentinei pentru momentele frumoase trăite împreună.

“Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim.Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente”, a precizat acesta.

Boureanu a precizat că atât el, cât şi fotomodelul, doresc să păstreze discreţia şi că nu vrea să dea mai multe detalii.

Multumesc tuturor celor care vor intelege ca nu doresc sa mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natura personala”, a scris Boureanu.4547-295407-pelinel

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO