Culorile la modă în sezonul toamna-iarna 2016-2017

Multă lume se întreabă ce culori vor fi la moda în sezonul toamnă-iarnă 2016-2017.

albastruAiry Blue

Albastrul Airy Blue ne reaminteste de albastrul frumos al cerului, acoperit de nori pufosi. Aceasta nuanta face parte din paleta pastelata fiind o nuanta calma si pacificatoare, fara picatura de agresivitate si cuvinte nerostite. Versace, Oscar de la Renta si alte branduri mondiale renumite ne propun sa ne delectam in aceasta lume vaporoasa.

 

 

Riversidealbastru2

Riverside este o culoare intensa, rece, si adanca de bleu. Pe de o parte, asemenea nuante impun o reflectare interna, in gandurile proprii si in lumea proprie, pe cand pe cealalta parte, acestea dau senzatia de calmitate si profunzime. Lacoste, Jenny Packham ne propun sa fugim din aceasta lume.

 

-toamna-iarna-2016-2017Aurora Red (Rosu aprins)

Culoarea Aurora Red, energica, dinamica si aprinsa atrage toata atentia si este ideala pentru femeile indraznete si increzute in sine, cu un simt si caracter foarte puternic.Rochiile de seara, executate in aceste culori, se vor privi armonios cu un machiaj intens, in special cu rujuri rosii. Chiar cele mai putin dezinhibate vor putea sa se joace cu nuanta aceasta. Avantajele acestei culori sunt faptul ca orice femeie poate fi transformata intr-o posesoare misterioasa, pasionala si atragatoare si faptul ca aceasta este feminina si delicata. Anume din acest motiv, Aurora Red este aleasa de casele de moda cu renume in intreaga lume.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2016 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO