Cum să porţi puloverul de toamnă ca să fii elegantă. Inspiră-te!

puloverPuloverul este acea piesă vestimentară nelipsită din garderoba unei femei. Indiferent de gusturile sale în materie de modă, orice femeie are cel puţin un pulover în garderoba sa pentru sezonul rece.

Şi chiar dacă ţi se pare că este o piese vestimentară banală, puloverul poate să facă parte şi din ţinute elegante, sexy sau provocatoare. Încearcă să-l combini cu fuste creion, până la genunchi, din materiale preţioase, pentru un look special. De asemenea, se potriveşte perfect cu o cămaşă, un pantalon de inspiraţie masculină şi un sacou pentru o zi la birou.
Iar pentru o seară în care vrei să arăţi sexy, încearcă o fustă din voal negru transparent cu un pulover şi o geacă din piele. Cu siguranţă nu vei trece neobservată!

Şi designerii l-au folosit în prezentările lor pentru sezonul toamnă-iarnă 2013/2014 în cele mai inedite combinaţii. Cu pantaloni masculini, fuste din piele sau saten sau chiar cu fuste din voal transparent, puloverul gros a fost nelipsit de pe podiumurile internaţionale.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO