Cum se trateaza de timiditate prezentatoarea TVR Dorina Florea

dorina florea tvrCu o experienta de 7 ani in televiziune si in fata camerelor de luat vederi, Dorina Florea inca se confrunta cu timiditatea. Iar participarea ca moderator la prima conferinta organizata de Woman2Woman.ro la sfarsitul anului trecut a reprezentat pentru ea un adevarat test pe care, insa, l-a trecut cu brio.

“In fata camerelor timiditatea dispare complet, pentru ca am invatat sa maschez aceasta stare sau mai bine zis sa o tratez. In fata unui public mai restrans sau mai numeros, apar insa si emotiile. Din fericire, la prima conferinta ele au fost constructive si totul a mers “ca pe roate” declara prezentatoarea tv. Dar pentru ca a te vindeca de timiditate cere exercitiu, Dorina a acceptat si invitatia de a prezenta cea de a doua conferita Woman2Woman.ro, “Sanatate, frumusete, feminitate”. “Ca sa incerc o usoara gluma, as spune ca am acceptat sa prezint acest nou eveniment, pentru a vedea daca succesul primei mele prezentari a fost unul pur intamplator.”
Insa Dorina recunoaste ca, daca nu ar fi prezentat conferinta, s-ar fi aflat cu siguranta in public: “Lasand insa gluma deoparte, marturisesc ca daca nu as fi prezentat evenimentul, cu siguranta as fi fost prima pe lista participantilor, a celor din public. Este o tema atat de actuala si, cum suntem in permanenta cautare de raspunsuri la o serie de intrebari despre sanatate si frumusete, nu as fi putut rata o astfel de ocazie.“

De altfel, posibilitatea de a interactiona cu specialisti care ne invata cum sa ne mentinem sanatatea, frumusetea si feminitatea este principalul avantaj pe care conferinta din data de 3 aprilie 2014 il ofera celor prezenti in public. “Este adevarat ca putem gasi aceste raspunsuri peste tot in jurul nostru, pentru ca avem la dispozitie atat de multe surse. Paradoxul face insa ca, in cele mai dese cazuri, multitudinea de informatii sa nu garanteze si alegerea celor mai potrivite sfaturi pentru fiecare dintre noi. Iar cand apar astfel de ocazii, cand ai posibilitatea de a afla raspunsurile direct de la specialistii din domeniu, de ce sa ratezi o astfel de ocazie. Mai ales ca participarea este una gratuita…si sa nu uitam nici de cadourile si premiile surpriza!” spune Dorina Florea.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO