De pe Litoral, Adrian Enache va pleca în Siberia

Adrian EnacheAdrian Enache, amfitrionul serilor „Vara pe val” de la TVR 2 (în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 23.00), a primit o invitaţie specială. Pe 9 august se va despărţi cu greu de echipa emisiunii, pentru câteva zile, pentru a pleca în Siberia, cu Naţionala de Fotbal a Artiştilor.

 

Pe lângă meciurile de fotbal pe care le va juca împotriva echipei Rusiei, Adrian Enache va susţine acolo şi concerte în beneficiul copiilor din zone defavorizate. Întregul eveniment este prezidat chiar de Vladimir Putin.

 

„Mă onorează această invitaţie. Îmi va fi greu să lipsesc de la emisiune, însă o fac pentru un scop nobil, iar în câteva zile mă voi întoarce. Cel mai mult o să-mi fie dor de fetele din echipă – de Eveline, Diana şi Miss G. Proiectul „Vara pe Val” înseamnă, pentru mine, o nouă provocare în televiziune, un format care îmi place teribil!”, spune Adrian Enache.

 

În ceea ce priveşte proiectele de televiziune pe care le pregăteşte pentru această toamnă, solistul este destul de discret: Las destinul să mă surprindă! Dar am câteva propuneri tentante”, a adăugat artistul.945528_10200855074431865_1911372086_n

Naţionala cântăreţilor noştrii ce au timp de fotbal este vicecampioană la Campionatul Mondial al Artiştilor Fotbalişti de la Moscova.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO