De Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele au aflat care-i Direcția 5

Peste 2500 de doamne și domnișoare, prea puține însoțite, au înviorat Sala Palatului aseară, la spectacolul anual oferit special de Ziua Femeii de trupa Direcția 5.

directia-5Mai mult de două ore, Marian Ionescu & Co. (Cristi Enache, Toni Șeicărescu, Alina Crișan, Nicu Damalan, Carmin Ionescu și Marius Keseri) au dat ”Emoții” și ”Cel mai frumos cadou”, dar și zeci de alte melodii romantice, toate dedicate femeii, audienței speciale a trupei, știut fiind că Direcția 5 este o formație cu un număr impresionant de fane. Intitulată sugestiv ”Ești îngerul meu”, întâlnirea concertistică cu cele mai fidele susținătoare a fost a avut un invitat special, mult aplaudat, solistul și compozitorul Adrian Daminescu, artist din garda veche a muzicii ușoare care s-a lepădat pe scenă de costumul său elegant și s-a transformat într-un rocker veritabil, folosindu-se de accesoriile trupeților de la Direcția 5.

Concertul de aseară a fost primul dintr-un lung turneu național dedicat împlinirii a 25 de ani de la înființarea popularului brand pop-rock românesc condus de Marian Ionescu.

 

directia 5

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO