Declarațiile anului 2013 în showbiz

oana-zavoranuCând nu sunt ocupate să cânte, sa danseze sau să se dezbrace, vedetele din România sunt puse pe scandal. Și atunci mai scot câte-o vorbă de duh sau pur şi simplu amuzantă, scrie Click!

 

Adriana Bahmuţeanu, dispută cu Dana Roba, fosta amantă a lui Nicolae Guţă: „Nu e nici frumoasă, nici nu are voce, are obrazul gros şi vrea să le facă pe toate. Arată mai curând ca un travestit. Caută subiecte ca să apară la televizor. Poate aşa îşi măreşte tariful. Îi spun acestei Dana «International» să se potolească”.

Nicolae Guţă: „Oppa Gangnam Style!”, la o emisiune de televiziune, în care două dintre iubitele sale s-au luat la bătaie.

Oana Zăvoranu, despre Pepe, fostul soţ: „Tu, hoţul care cu tupeu şi mojicie au lătrat cât te-au ţinut plămânii, de ai rămas fără glas sau urmă de iertare din partea celui pe care l-ai strivit”.

Silviu Prigoană, la emisiunea lui Capatos: „Dane, te rog opreşte mizeria de emisiune cu Adriana Prigoană”.

Adriana Bahmuţeanu, despre căsnicia cu Prigoană: „Trăiesc în Kafka, e o situaţie ciudată”.

Maria Dinulescu, actriţă plecată în SUA: „Aici nu mai sunt un star. Nu sunt aleasă pe seama numelui meu, aţa cum se întâmpla în Romania. Sunt doar o actriţă nouă, talentată şi frumoasă, însă pe lângă acestea mai sunt necesare şi alte calităţi”.

Loredana Groza: „L-am cunoscut pe adevăratul Gerard Butler înaintea Mădălinei Ghenea”.

Ion Columbeanu: „Irinel mi-a promis că nu se mai însoară. Și înainte să fie cu Monica mi-a promis acest lucru, dar Monica cred că i-a făcut ceva de i-a căzut așa cu tronc fiului meu”.

Silviu Prigoană: „Eu vreau ca soţia mea să aibă business-ul ei, să plătească facturi în casă. Să vină şi să arunce pe masă, în scârbă, 10.000 de euro şi să spună: «Ia, bă, şi îmbracă-te!» Vreau să fiu umilit de soţia mea”.

Mihai Trăistariu: „Sunt niște chiloţate, niște domnișoare care fac playback într-o pereche de chiloți sclipicioși și cred că asta este de ajuns. Sunt hotărât să le extermin din România și să readuc vocile bune acolo unde le este locul”.

Ştefan Stan, după ce s-a certat cu Mantea, în februarie 2013: „Într-o seară, am stins toate luminile în casă. Ea a venit la uşă şi a început să ciocăne. Eu, tiptil-tiptil, m-am apropiat de uşă şi am întrebat cine e. «Andreea. Deschide!», a zis ea. «Dacă eşti tu, nu!», am răspuns eu. Aveam şi eu orgoliul meu”.Oana-Zăvoranu-1024x458

Mihaela Rădulescu, despre relaţia cu Botezatu: „Toată viaţa, eu şi Cătălin ne-am întâlnit, ne-am plăcut, ne-am iubit. Niciodată nu am concretizat. Am fost doi proşti”.

Leo de la Strehaia, în scandal cu Loredana Chivu: „I-am dat cel puţin 150 de milioane în cont. Apoi i-am mai dat 100 de milioane cash. Am crezut-o fată serioasă. Am vrut să fie amanta mea”.

Mama lui Leo de la Strehaia, devenită „vedetă” după scandalul cu Loredana Chivu: „Aşa sunt femeile ca Loredana: induc bărbaţii în reluare”.

Sexy Brăileanca, după ce şi-a luat prima ei maşină: „Doar nu am dansat degeaba în fundul gol prin cluburile din toată ţara”.

Cristi Marin, despre fosta lui iubită, Mariana Moculescu: „Îi plăcea să interpretăm povestea cu Scufiţa Roşie şi lupul, varianta porno”.

Anca Serea: „Din păcate am întâlnit vampiri de energie. Mă feresc de oamenii cu ochii foarte deschiși la culoare, mi se pare că îmi fură energia și nu rezonează cu mine. Există persoane care au capacitatea de a-ți lua energia”.

Radu Banciu: „Vreau să vă vorbesc despre posteriorul Adelei Popescu, trebuie să recunosc, este de mare clasă. Este un fund bine crescut, nu e de ăsta de divă amărâtă care merge pe podium și i se văd oasele prin fund”.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO