Denise, fiica lui Adi Ordean e prezentatoare la Radio ZU

 

denise ordean3Denise, fiica marelui chitarist şi compozitor Adrian Ordean (58 ani), este de-o frumuseţe răpitoare, are o carieră de care este mândră (vocea sa înveseleşte dimineaţile în  cadrul matinalului Radio ZU) şi-i aduce un plus de mulţumire părintelui său, căci domnişoara cântă impecabil.

Denise este de 5 ani este asistenta lui Daniel Buzdugan şi Mihai Morar la matinalul staţiei FM amintită şi s-a aflat sub semnul competiţiei la concursul de televiziune X Factor, cu propria trupă ”Afterschool”. ”Sigur că sunt mândră de el. În primul rând că este tatăl meu iubit şi, în al doilea rând că este cel mai bun chitarist din România. O melodie de-a sa ce mi se potriveşte? Cred că, fără să vrea, mi-a dedicat superpiesa ”Pseudofabula” (pe când cânta în Roşu şi Negru-n.r.). Mie aşa imi place să cred”, mărturiseşte Denise care, la 25 de ani, nu este preocupată decât de cariera sa. ”Îmi place foarte mult ceea ce fac chiar dacă, la început, am avut frică de microfon. De la Buzdu şi Morar am încă de învăţat multe.

 

Taticul trupei A.S.I.A., fostul membru al formaţiilor Compact, Riff, Grup 74 Roşu şi Negru preferă să nu-şi laude odorul şi s-a ferit întotdeuna să-i facă lobby  profesional pentru binele său în carieră.denise ordean

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO